A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Візит до Новоушицької об'єднаної територіальної громади

Дата: 16.05.2018 17:20
Кількість переглядів: 837

14 травня 2018 року делегація Воковинецької об’єднаної територіальної громади на чолі з головою громади Юрієм Загорульком взяла участь у роботі програми «Маршрути успіху», що реалізується проектом «ПУЛЬС» Асоціацією міст України за підтримки USAID. В рамках даної програми відбувся  навчальний візит до Новоушицької об’єднаної територіальної громади.

Новоушицька селищна ОТГ була утворена однією із перших, є найбільшою за площею ОТГ Хмельниччини. Досить за невеликий термін свого існування громада досягла помітних результатів у підвищенні якості життя місцевих мешканців, тому мають великий досвід, яким готові ділитися.

На початку зустрічі делегацію запросили до одного із залів селищної ради, де відбулася презентація громади. Голова Новоушицької ОТГ Олег Московчук ознайомив з основними результатами роботи Новоушицької ОТГ за 2017 рік і поділився планами на 2018 рік. Зустріч пройшла в конструктивному діалозі.

Голова Вовковинецької ОТГ висловив вдячність Хмельницькому регіональному відділенню Асоціації міст України, до якого входить і Новоушицька ОТГ, за організацію такої зустрічі та наголосив, що побачені результати роботи викликають радість за колег, змушують задуматися над тим, скільки втрачено можливостей, за рахунок того, що громада не була створена ще кілька років тому назад та водночас надихають на подальшу роботу у віру і успіх. Реформа децентралізації, на думку Юрія Загорулька, це єдина реальна та діюча реформа, яка існує в Україні.

Візит продовжився відвідинами структурних підрозділів Новоушицького територіального центру соціального обслуговування,  де неймовірно гарно оформлена соляна кімната, відділення соціально-психологічної реабілітації. 

На окрему увагу заслужив ЦНАП, відкритий у громаді у лютому цього року. Відремонтований та обладнаний він на умовах співфінансування з бюджету ОТГ та грантових коштів великого європейського проекту.

Насамкінець враження від відвідин закріпили екскурсією до Новоушицього краєзнавчого музею, де можна було ознайомитися з історією краю.

                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь