A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з професійним святом — Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Щорічно у третю неділю березня комунальники святкують своє професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. На ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності громади. Вдень і вночі, без вихідних, у складних фінансових умовах, під час воєнного стану, завдяки відданості своїй справі вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення громади та надавати якісні побутові послуги нашому населенню.

20:20 16.03.2024

Відкриття класу безпеки у Вовковинецькому ліцеї

Знакова подія відбулась сьогодні  у Вовковинецькому ліцеї. За сприяння депутата обласної ради від ПП "За конкретні справи" Вадима Лозового та Агрохолдингу 2012 у ліцеї відкрито сучасний клас безпеки. Реагувати під час надзвичайних ситуацій, надавати первинну медичну допомогу, діяти  під час пожежі та поводитись з вибуховими предметами - ось невеликий перелік тем, що вивчатимуться у класі безпеки. Представники ДСНС, поліції , Червоного Хреста провели з ліцеїстами показові заняття. Гарний настрій забезпечив учням Пес Патрон.

16:06 07.03.2024

Форум "Україна. Рік 2024"

25 лютого під час пресконференції у межах форуму «Україна. Рік 2024» Президент Володимир Зеленський розповів про перспективи щодо озброєння для України, контрнаступ ЗСУ у 2023 році та плани на 2024 рік.

21:16 26.02.2024

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні – українців, які під час Революції Гідності віддали своє життя за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє країни та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави.

10:00 20.02.2024

Вітаємо з Водохрещем!

Шановні жителі громади! Щиро вітаємо вас з Водохрещем, зі святим Богоявленням. Водохреще для українського народу символізує очищення душі, зміцнює нашу віру в перемогу добра, укріплює сподівання на краще майбутнє. 

12:26 06.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь