Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Виїзна консультація у Вовковинецькій селищній раді

Дата: 06.06.2018 11:37
Кількість переглядів: 708

Фото без описуВовковинецьку селищну раду відвідали консультанти проекту «ПУЛЬС» при Хмельницькому РВ АМУ. Дмитро Василенко, Анна Сіра та Олена Бохонська провели консультацію, під час якої надали працівникам селищної ради рекомендації щодо комунікаційної діяльності, роботи з кадрами, побудови позитивного інформаційного поля та ін.

Дмитро Василенко надав роз’яснення щодо деяких процедур у кадрових питаннях, що стосуються специфіки роботи в об’єднаних громадах. Він ще раз наголосив на факті підвищення постановою Уряду заробітних плат службовцям місцевого самоврядування, до чого чимало зусиль доклала саме Асоціація міст України. Окрім того, Дмитро Миколайович зазначив, що попри будь-які юридичні розбіжності та нюанси, кадри - це найцінніше, що є в будь-якій команді, особливо у тій, яка розпочинає шлях до якісної зміни території.

Олена Бохонська зупинилася на особливостях коректного викладу та оприлюднення бюджетної інформації, надала свої зауваження щодо роботи відповідних розділів сайту громади.

Анна Сіра акцентувала увагу на технічних аспектах роботи із сайтом, надала практичні поради щодо створення новин, підбору тем, пошуку джерел інформації тощо. Окремо вона зазначила, що важливим керівним документом для усвідомлення напрямків власної діяльності громади є її комунікаційна стратегія, основним завданням якої є сформувати ключові меседжі та положення інформування про діяльність ОМС.

Загалом, зустріч була сповненою практичних порад та корисною для налагодження подальшої інформаційної роботи в громаді.

                                                            Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь