A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання селищного голови з нагоди Дня державної служби

Дата: 22.06.2018 10:19
Кількість переглядів: 670

Щиро вітаю із професійним святом – Днем державної служби!

Основними цілями і завданнями державної служби є сприяння незмінності конституційного ладу, створення умов для відкритого громадського суспільства, захист прав і свобод громадян, а також забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади, відповідно до їх завдань, повноважень і компетенції.

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та своїй державі.

Впевнений, що діяльність державного службовця, яка на принципах високого професіоналізму, дотримання верховенства права, відданості справ та установлених моральних і духовних якостей, дає можливість ефективно служити своєму народові, забезпечувати високий авторитет державного службовця, а отже авторитет державної влади вцілому.

У нашому районі також працює багато державних службовців, які є взірцем службової і людської порядності, чесності і моральності, здатними матеріалізувати свій патріотизм у конкретних справах на благо жителів нашого району.

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята, успіхів у нашій важливій і відповідальній справі. Міцного Вам здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень, миру і злагоди Вам і Вашим родинам.

З повагою,

селищний голова
Юрій Загорулько

                                                                       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь