A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Святкування Івана Купала

Дата: 09.07.2018 15:01
Кількість переглядів: 896

У ніч з 6 на 7 липня в Вовковинецькій громаді святкували Івана Купала. Театралізоване дійство відбулося в смт.Вовковинці, с.Коричинці, с.Радівці.  Свято у кожному селі стало неповторним та незабутнім для жителів, оскільки саме  Івана Купала насичене як містичними, так і реальними персонажами, що викликає чимале захоплення та цікавість у глядачів.

В смт.Вовковинцях ще зранку на площі перед будинком культури працювали атракціони для дітей. Ввечері тут відбувся концерт учасників художньої самодіяльності. Ведучими були Гуцуляк Оксана та Вдовиченко Вікторія. З привітанням виступив голова Вовковинецької ОТГ Загорулько Ю.В. та вручив подяки підприємствам та організаціями, які сприяють розвитку громади.

Була організована святкова ярмарка. Дівчата прикрашали купальське дерево, горіло багаття, розігрувалася грошово-речова лотерея, танці за участю гурту «Степан та Оксана», молодіжна дискотека – Діджей Ілля, а також пролунав святковий салют. Захід провели працівники будинку культури за підтримки влади та допомоги спонсорів.

В селах Коричинці та Радівці свято Івана Купала супроводжувалось веселими танцями,  піснями, таємничими обрядами, іграми та забавами.  

Традиції святкування  передаються з покоління в покоління, час вносить свої корективи та правки, але основа традицій залишається незміною. Свято Купала – це прекрасне свято спілкування молоді між собою та із природою.

                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь