A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З ювілеєм привітали голову ветеранської організації ВВВ с.Радівці

Дата: 03.10.2018 19:59
Кількість переглядів: 629

Сьогодні, свій ювілей 70-річчя з дня народження відзначив голова ветеранської організації ВВВ села Радівці Меренюк Віталій Леонтійович.

Привітати Віталія Леонтійовича з ювілеєм завітали заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ноль Станіслав Мартинович, секретар селищної ради Захарова Валентина Михайлівна,      в.о. старости с.Радівці та Стрекова Шевчук Григорій Миколайович та начальник відділу організаційної роботи та роботи з персоналом Познякова Олена Михайлівна. Керівники вручили ветерану подарунки, квіти, побажали міцного здоров’я, щастя, добра, висловили найщиріші слова вдячності за сумлінну працю.

Від імені голови Вовковинецької ОТГ Юрія Загорулька нагородили Меренюка Віталія Леонтійовича з нагоди 70-річного ювілею Подякою селищної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, активну громадську позицію.

Віталій Леонтійович народився 3 жовтня 1948 року в смт.Вовковинці. Проходив військову службу в армії СРСР, в тому числі у військових діях бувшої Чехословаччини, за що йому було присвоєно статус Учасник бойових дій. Постійно працював в м.Жмеринка на Укрзалізниці.

                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь