Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

АМУ представлятиме інтереси ще трьох громад Хмельниччини

Дата: 22.10.2018 11:36
Кількість переглядів: 755

До Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України долучилися три нових муніципалітети – Антонінська селищна ОТГ, Вовковинецька селищна ОТГ та Староушицька селищна ОТГ. Відповідне рішення про прийом у члени АМУ було затверджене правлінням АМУ перед Днем діалогу з Урядом 24 вересня у Тернополі та підписане Головою АМУ, міським головою м. Києва Віталієм Кличком.

Виконавча дирекція РВ АМУ та регіональні консультанти проекту ПУЛЬСЯ вітають таке рішення та зазначають, що новостворені ОТГ часто потребують допомоги для налагодження ефективної діяльності, а також у захисті своїх інтересів перед органами державної влади різного рівня. Саме тому вступ до Асоціації міст – це крок у напрямку підтримки та захисту з боку інших громад області та України.

Наголосимо, що цілі та завдання Асоціації зосереджуються на основній ідеї: захисті законних прав та інтересів міст-членів АМУ в органах державної влади. З неї логічно випливають два інших компоненти діяльності: підтримка та розвиток місцевого самоврядування в Україні.

Асоціація міст України представляє та захищає інтереси міст у Верховній Раді, Кабінеті Міністрів та інших органах центральної влади; розробляє пропозиції щодо внесення змін до законодавчої бази місцевого самоврядування та управління на місцях; розробляє законопроекти та інші нормативні акти, що стосуються життєдіяльності міст; розробляє пропозиції до Закону про Державний бюджет та сприяє їх затвердженню Парламентом України; надає інформаційну, організаційну та консультативно-експертну допомогу містам та громадам членам АМУ та здійснює іншу діяльність. 


                                       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь