Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про проведення конференції Громадської Ради з питань мінеральних ресурсів Товариства «Знання» України

Дата: 05.11.2018 17:10
Кількість переглядів: 617

Правління Громадської Ради з питань мінеральних ресурсів Товариства «Знання» України запрошує представників районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад, органів місцевого самоврядування, утворених в результаті об'єднання об'єднаних територіальних громад та фахівців, зацікавлених підприємств взяти участь у Другій конференції Громадської Ради з питань мінеральних ресурсів товариства «Знання».

Засідання відбудеться 4-5 грудня 2018 року за адресою: 03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3 (метро Олімпійська). У період з 5 листопада по 4 грудня поточного року проходитиме реєстрація учасників.

Представники підприємств отримають право звернення до Громадської Ради з питань мінеральних ресурсів Товариства «Знання» України з допомогою правових, судових, консультативних питань, а також з питань формування інвестиційно-геотоксикологічної експертизи проектів використання мінеральної сировини, оцінки впливу на довкілля, стратегічну екологічну оцінку, фінансові та страхові продукти.

На підставі викладеного, прошу довести до відома керівників підприємств. розташованих на підзвітній території та зацікавлених у розгляді актуальних питань мінеральних ресурсів, приведену у листі інформацію щодо проведення зазначеної конференції Громадської Ради.

З програмою заходу зацікавлені представники підприємств та органів виконавчих влади зможуть ознайомитися на сайтах: http://www.unt.kiev.ua/ -РАДА та http://znannya.org.ua - РАДА Контактні особи:

- секретар Громадської Ради - Лебідь Юрій Іванович, моб.тел.(067) 307-41 -92;

- секретар Наглядової Ради - Дейнега Євгенія Ігорівна, моб.тел.(050) 351 -09-31;

- Губська Алла, моб.тел.(067) 268-85-15.

                                                   Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь