A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Святкування Дня села у Коричинцях

Дата: 12.11.2018 16:46
Кількість переглядів: 621

10 листопада (день Великомучениці Параскеви), жителі села Коричинці відзначали День села. Святкування відбулося в сільському будинку культури, де зібрались жителі села та гості свята.

Ведуча концерту, художній керівник Вовковинецького будинку культури Оксана Гуцуляк, від усього серця вітала теплими словами односельчан та гостей свята, чим дарувала позитивні емоції та хороший настрій. 

Голова ОТГ Юрій Васильович Загорулько привітав зі святом жителів громади, подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Побажав Юрій Загорулько селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості. Також було вручено листи подяки керівникам підприємств та підприємцям за активну співпрацю та вагомий внесок у розвиток громади.

В.о.старости Тетяна Геннадіївна Чорна у вітальному слові побажала усім достатку, радості, миру, любові, здоров’я. Відзначила подяками та подарунками активістів села, також отримали подарунки найстарші жителі села та сімейна пара, яка відзначила в цьому році 65-річницю весілля.

Вовковинецький вокальний гурт «Горлиця», дует сестричок Анжеліки та Ірини Ляховець та сім’я Дудників з с.Коричинці подарували присутнім неймовірний концерт, виконуючи з трепетом та любов’ю пісні. Також розвеселив присутніх Петро Іванович Філатенко, читаючи свої власні гуморески та подарував збірку гуморесок для сільської бібліотеки.

На завершення концерту всі бажаючі  гості та жителі села могли пригоститися запашним короваєм, випеченим за сприянням сільських депутатів.

                               Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь