A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З ювілеєм привітали жителя смт.Вовковинці

Дата: 16.11.2018 10:42
Кількість переглядів: 605

15 листопада, свій ювілей 90-річчя з дня народження відзначив житель смт.Вовковинці Віталій Савович Музика.

Привітати Віталія Савовича з ювілеєм завітали селищний голова Загорулько Юрій Васильович та начальник відділу організаційної роботи та роботи з персоналом Познякова Олена Михайлівна. Гості вручили подарунок, Грамоту селищної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм у науковій роботі, активну громадську позицію та з нагоди ювілею 90-річчя з Дня народження та побажали міцного здоров’я, щастя, добра. 

Віталій Савович був дуже задоволений привітанням та подякував гостям.

Віталій Савович Музика народився  15 листопада 1928 року в селі Галузинці в бідняцькій хліборобській сім’ї. В 1934 році поступив у перший клас Галузинецької неповно-середньої школи і навчався там до приходу у село німецько-фашистських загарбників. 

Після визволення села радянськими військами працював у колгоспі на різних роботах. В грудні місяці 1948 року був призваний до лав Збройних Сил СРСР. Восени 1951 року був демобілізований з армії і працював у місцевому колгоспі.

У 1952 році по рекомендації Вовковинецького райкому комсомолу поступив на роботу у Вовковинецьку райконтору зв’язку, де працював у споживчої кооперації, зокрема у Вовоквинецькому споживчому товаристві на посаді інструктора-ревізора, звідки і вийшов на пенсію (1989р.).

Закінчив Львівський технікум зв’язку. Друкувався у періодичних виданнях: «Сільські вісті», «Народна справедливість», «Подільські вісті», «Подільський кур’єр», «Комуніст Поділля», «Вісник Деражнянщини» та інших. Написав і видав сім книг: «Моя світлиця», «Вовковинці – краплина Вкраїни», «Дорога довжиною в життя», «Вовковинці – краплина Вкраїни-2», «Дзвони пам’яті», «Тебе ми славимо, солдате», «Осінній засів».

                                          Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь