A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Святкування Дня села у Радівцях

Дата: 21.11.2018 16:59
Кількість переглядів: 696

Сьогодні, 21 листопада (день святого Михайла), жителі села Радівці відзначають 580-річний ювілей з  Дня заснування села. З нагоди Дня села Радівці 17 листопада відбувся святковий концерт в сільському будинку культури. Зібралось чимало місцевих жителів та гостів свята.

Ведучі концерту, працівники культури Яросименко Анжела Францівна та Зелінська Тамара Володимирівна згадали односельчан, які боронили та боронять Батьківщину на Сході України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого воїна Мирчука Дениса та тисяч українців, які стали жертвою цієї війни. Ведучі свята від усього серця вітали теплими словами односельчан. Згадали старожилів, багатодітні сім’ї, педагогів, медиків та інших жителів громади.
Усіх від щирого серця привітали селищний голова Юрій Васильович Загорулько та в.о.старости Григорій Миколайович Шевчук, які побажали односельчанам миру, терпіння та здійснення усіх задумів. Юрій Васильович вручив листи подяки жителям села за активну співпрацю та вагомий внесок у розвиток громади. Григорій Миколайович привітав найстарших жителів села та вручив подарунки.
Вовковинецький вокальний гурт «Горлиця», місцевий гурт "Мальви", Вікторія Бідулько та дуети Вадима Яросименко та Франчука Дмитра, Анни Цвігун та Анастасії Нагорної подарували присутнім гарний концерт, виконуючи з любов’ю пісні. 
На завершення концерту всі бажаючі  гості та жителі села могли пригоститися запашним короваєм.

                                                  Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь