A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Голова Вовковинецької ОТГ привітав з Днем місцевого самоврядування

Дата: 10.12.2018 07:16
Кількість переглядів: 582

7 грудня в приміщенні селищної ради голова ОТГ Юрій Загорулько привітав колег з нагоди відзначення професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

Юрій Васильович побажав всім оптимізму, витримки, трудової наснаги, щоб професійність та досвід, творче ставлення до виконання професійних обов’язків сприяли розбудові та розвитку громади. Кращих працівників було відзначено Грамотами.

За сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, активну громадську позицію були нагороджені Грамотами обласної ради: в.о.старости с.Коричинець – Чорній Тетяні Геннадіївні та головному бухгалтеру селищної ради – Колосовській Тамарі Володимирівні.

За сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативність, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні були нагороджені Грамотами селищної ради: головний спеціаліст-юрисконсульт селищної ради – Веселовський Олег Ігорович та начальник відділу організаційної роботи та роботи з персоналом селищної ради – Познякова Олена Михайлівна.

За активну депутатську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні був нагороджений Грамотою селищної ради: депутат селищної ради – Халілов Сахібжан Сабірович.

                               



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь