A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА -2018. З 10 по 14 грудня надаватиметься правова допомога: реалізація земельного права, захисту права власності на землю, врегулювання земельних правовідносин, тощо

Дата: 11.12.2018 09:37
Кількість переглядів: 590

Відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року №1149/2008 “Про Всеукраїнський тиждень права” Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, який включає 10 грудня – День прав людини. Він відзначається в знак проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2018 року  681-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права» передбачено проведення протягом 10-14 грудня ряду інформаційно-роз’яснювальних заходів  з питань забезпечення додержання та поваги до прав і свобод людини й громадянина, запобігання їх порушенням з метою підняття рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань.

Передбачені розпорядженням заходи приурочені до річниці прийняття Загальної декларації прав людини та спрямовані на підвищення обізнаності громадян щодо міжнародних стандартів прав людини та механізмів їх реалізації та захисту.

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права надаватиметься безоплатна правова допомога з питань реалізації захисту прав людини, в тому числі соціально незахищеним верствам населення, учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей, внутрішньо переміщених осіб.

тел. (03856) 21343

                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь