A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Громада нарешті отримала свій головний документ

Дата: 31.01.2019 17:51
Кількість переглядів: 1590

Сьогодні, в залі засідань Вовковинецької селищної ради, начальник Головного територіального управління юстиції Віктор Худняк офіційно вручив голові громади Юрію Загорульку свідоцтво про державну реєстрацію Статуту територіальної громади. Та наголосив, що цей день для громади є визначним, адже Статут є основним документом, в якому описана покрокова діяльність територіальної громади. 
"Вовковинецька громада, одна з небагатьох, яка зареєструвала Статут. Дякую громаді за співпрацю, бажаю успіхів у здійсненні задумів задля процвітання громади", - зазначив Віктор Худняк. 
Юрій Загорулько, в свою чергу, подякував Віктору Худняку за співпрацю та допомогу у формуванні документу. 

 

Також в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!» відбувся в приміщенні селищної ради прийом громадян працівниками юстиції. 
Правову допомогу надавали начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк, начальник Деражнянського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Софія Шваєнко, начальник відділу «Деражнянське бюро правової допомоги» Оксана Сідлецька та нотаріус Деражнянського районного нотаріального округу Віталіна Янцаловська.
Жителі громади задавали питання, які стосувалися приватизації квартир, земельних ділянок та оформлення спадщини, на які фахівці надавали відповіді, поради та допомогу у вирішенні даних питань. Громадяни були вдячні працівникам за надану допомогу та бажання допомогти у вирішенні їхніх питань.

                                      Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь