A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Україна починається з мене

Дата: 21.11.2019 21:24
Кількість переглядів: 527

20 листопада працівниками культури у приміщенні Радовецької сільської бібліотеки, для учнів 9 класу Радовецького НВК  організовано тематичну виставку «Україна починається з мене» та проведено годину пам’яті з нагоди Дня Гідності і Свободи, що відзначається щороку 21 листопада,  на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції гідності (2013 року).

Учасники заходу пригадали події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках. Метою заходу було: розширити знання учнів про революцію Гідності та Свободи, навчити розвивати почуття національної самосвідомості та громадянської активності; формувати розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни; виховувати ціннісне ставлення до демократичних свобод, закріплених Конституцією України, усвідомлення цінності людського життя та тих складових частин, які впливають на нього, роблять його багатогранним, плідним і корисним.

Трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.

Дуже вдало сказано, що, шукаючи Європу, ми знайшли Україну.

Єдиний символ Революції гідності – прапор України.

Єдиний духовний помічник – національний гімн.

Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбулася в нас самих, у нашій свідомості.  «Україна – це територія гідності і свободи».

                                     Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь