A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Радовецький навчально-виховний комплекс „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад” (ясла - садок) Вовковинецької селищної ради увійшов до кращих в області за станом упорядкування документів

Дата: 07.12.2019 11:59
Кількість переглядів: 546

28 листопада відбулося засідання спільної колегії Державного архіву Хмельницької області та Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, де розглядалось питання про підсумки проведення огляду на краще забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду та стану діловодства в закладах освіти і науки Хмельницької області.

Метою огляду було забезпечити належний облік і зберігання документів НАФ та з кадрових питань (особового складу); впорядкувати документи закладів освіти і науки відповідно до вимог положення про архівний підрозділ; забезпечити діловодні служби закладів та архівні підрозділи необхідною нормативно-правовою документацією з питань діловодства та організації архівної справи (номенклатури справ, інструкції з діловодства); створити експертні комісії в кожному закладі та розробити положення про їх діяльність; створити архівний підрозділ, з виділенням приміщень та обладнанням, впроваджувати систему електронного документообігу.

Всього оглядом у області було охоплено більше 1500 закладів освіти і науки, з них 752 закладів дошкільної освіти, 648 загальної середньої та позашкільної освіти, 58 професійно-технічної, вищої та післядипломної освіти.

Організаційним комітетом з проведення огляду було відвідано заклади освіти і науки у Волочиському, Городоцькому, Ізяславському, Красилівському, Летич'вському, Новоушицькому, Славутському. Старосинявському, Теофіпольському, Полонському, Шепетівському районах, містах Хмельницький, Шепетівка та Нетішин.

Покращено умови зберігання документів НАФ та з кадрових питань (особового складу) понад 60 закладах освіти і науки, серед них: Деражнянській загальноосвітній школі 1-І1І ступенів № 3 імені Героя України Івана Зубкова, Деражнянському ліцеї № 2.

Краще роботу з упорядкування документів здійснено у Департаменті освіти і науки облдержадміністрації, обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, державному центрі естетичного виховання учнівської молоді, закладах дошкільної, загально-середньої та позашкільної освіти у Волочиському (1948-2017), Городоцькому (1944-2017), Деражнянському (1944-2017), Дунаєвецькому (1952-2017), Ізяславському (1944-2017), Славутському (1948-2017), Старосинявському (1944-2017), Теофіпольському (1946-2017) районах та місті Кам’янець-Подільський (1946-2017).

За рішенням колегії кращими серед загальноосвітніх закладів Деражнянського району визначено Маниковецьку загальноосвітню школу І-1ІІ ступенів Деражнянської районної ради та Радовецький навчально-виховний комплекс „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад” (ясла - садок) Вовковинецької селищної ради.

Грамотами відзначено ВИСЛЯНСЬКУ Валентину - директорку Маниковецької загальноосвітньої школи І-1ІІ ступенів Деражнянської районної ради та ДАЛЕКУ Аллу - директорку Радовецького навчально-виховного комплексу „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад” (ясла — садок) Вовковинецької селищної ради.

Серед дошкільних навчальних закладів кращим обрано Деражнянський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №1 „Дзвіночок” Деражнянської районної ради. Подякою нагороджено ГЕМБІЦБКУ Наталію - виховательку групи Деражнянського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №1 „Дзвіночок” Деражнянської районної ради.

Вітаємо переможців!

 

Начальник архівного відділу                      С.Кухар

                                                          Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь