A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення про намір передати в оренду об’єкт, що належать до комунальної власності територіальної громади селища Вовковинці

Дата: 17.01.2020 10:34
Кількість переглядів: 465

Нежитлового вбудованого приміщення площею 22.7 м.кв. (вартість оренди за м.кв  81 грн 48 коп без ПДВ для облаштування приміщення зокрема як салон красоти тощо.), що знаходяться  на першому поверсі будівлі Вовковинецької АЗПСМ за адресою: вул. Миру 15 смт. Вовковинці  Деражнянського району, Хмельницької обл.  та перебуває у власності Вовковинецької селищної ради та 26 м.кв. (вартість оренди за м.кв  17.97 грн без ПДВ для облаштування приміщення зокрема як інтернет-кафе)що знаходяться  на першому поверсі будівлі Вовковинецької АЗПСМ за адресою: вул. Миру, 26 смт. Вовковинці  Деражнянського району, Хмельницької обл.  та перебуває у власності Вовковинецької селищної ради.

Для ознайомлення з об’єктом оренди та отримання довідкової інформацію необхідно звертатись за адресою: смт. Вовковинці вул. Миру 24 ( Селищна рада) тел.9-21-90.

Термін прийняття заяв про оренду – 10 робочих днів з наступного дня після оприлюднення інформації про намір передати в оренду об’єкт, що належить до комунальної власності територіальної громади селища.

                                    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь