A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Просимо взяти участь в онлайн-опитуванні

Дата: 08.04.2020 00:03
Кількість переглядів: 542

Дослідження щодо гендерного впливу пандемії коронавірусу COVID-19 на повсякденне життя мешканок та мешканців України. Опитування проводить структура ООН Жінки в Україні.

Цей аналіз допоможе надати країні підтримку, що ґрунтується на фактах та ґендерно-чутливих даних, з акцентом на найбільш вразливі групи населення в умовах кризи, спричиненої пандемією. З глобального аналізу, проведеного ООН Жінки за наслідками пандемії Ебола, Зіка, та аналізу ситуації в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, який постраждав від COVID 19 раніше, ми знаємо, що вразливими групами населення є мешканці малих міст і сіл, бідні люди, старше населення, люди з інвалідністю, тощо.    
Станом на 9:30 3 квітня (другий день онлайн-опитування) маємо 1855 респондентів з усіх регіонів України, типів населених пунктів, різних вікових груп та різним сімейним статусом.
Однак, чоловіки нараховують лише 11% опитаних, і лише 19% респондентів проживають у сільській місцевості. На цей час ми не отримали достатньо відповідей від респондентів у віці від 65 років. Це означає, що ми ризикуємо втратити в остаточному аналітичному звіті найбільш вразливу вікову групу. 
Кожен може долучитися до даного дослідження, відповівши на кілька запитань.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqxWCe3DGZHFE894dEoNE-WYkA7intsTSWlHq3v76qiyUBZQ/viewform?fbclid=IwAR048xGe1BUzogtHtNBabZ-sg5MPESqT8ZJ9Mn94xvkC1VX_iVt3KbNVP2U

                                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь