A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Пам'ятаємо! Шануємо! Поважаємо!

Дата: 15.02.2021 21:45
Кількість переглядів: 622

32-га річниця виведення військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулася у Вовковинецькій ТГ де були присутні: голова Волковинський С.В., депутат Хмельницької обласної ради Лемещук О.В, а також воїни-інтернаціоналісти Остапчук П.В., Українець А.М., Мартинюк В.В., Залуцький Р.М., голова ветеранської організації Максутов О.О., представники Вовковинецької школи та працівники будинку культури та бібліотеки. Прийшовши до могили загиблого в Афганістані  земляка,  військового медика Схабенка М.М. вшанували пам'ять покладанням квітів та хвилиною мовчання.

Перед присутніми виступив голова Вовковинецької ТГ Волковинський С.В., депутат Хмельницької обласної ради Лемещук О.В., воїн-афгенець Остапчук П.В., художний керівник будинку культури Гуцуляк О.П., та заступник з виховної роботи Франчук М.Ю.

Щороку 15 лютого схилятимуть знамена над полеглим, подаватимуть на службу Божу за тих, що загинули, лунатимуть скупі тости тих, хто вижив. Вони згадуватимуть військову дружбу, людську честь та мужність побратимів. Пам'ятаємо! Шануємо! Поважаємо!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь