A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Незабутній Майдан: гнів, біль, смуток…

Дата: 19.02.2021 13:04
Кількість переглядів: 1273

  День Героїв Небесної Сотні – пам`ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увінчення  пам` яті Героїв Небесної Сотні.

  Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що її бійці зробили для нас. Вони пожертвували своїм життям за щастя інших, за кращу долю для своєї держави.
В пам'ять про полеглих за майбутнє України присвячується
інформаційно-патріотична година  «Героям Небесної Сотні слава», яка відбулася 18 лютого. На захід були запрошені учні 8-го класу Коричинецького НВК І-ІІ ступенів. Бібліотекар Мартинюк Л.М. та директор СБК Левицька Н.М. згадали про трагічні події, які відбулися на Майдані, де гинули патріоти України за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Ознайомлено присутніх з короткими життєписами подолян, які написані у книзі пам`яті «Увійшли у безсмертя». Це Книга - незгасної пам`яті вірних синів-патріотів України. Десять Героїв Небесної Сотні дала Україні Хмельниччина. Переглянуто документальний фільм “Небесна Сотня»

   Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі. Наш святий обов`язок перед загиблими у боротьбі за незалежність і волю рідної землі зберегти пам` ять і передати у спадок прийдешнім поколінням.

 

Л.Мартинюк

Бібліотекар с. Коричинці

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь