A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Славна дочка України

Дата: 24.02.2021 15:30
Кількість переглядів: 995

25 лютого 2021 року виповнюється 150 років від дня народження Лесі Українки – видатної української письменниці та громадської діячки однієї з центральних постатей національної культури.

З нагоди до дня народження Лесі Українки в Коричинецькій сільській бібліотеці проведено: поетичний вернісаж «Довго щирими словами до людей проявлятиму я» з читачами молодшого шкільного віку. Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові до людей. Про Лесю Українку можна багато цікавого розповісти і дізнатися, бо її життя – героїчна легенда і її творила вона, перемагаючи важку хворобу, здобуваючи знання самоосвітою і творячи для нащадків таку неповторну, прекрасну поезію. Біблотекар Мартинюк Л. розповіла про життя і творчість поетеси, познайомила маленьких читай ликів з творами Лесі Українки та залюбки діти продекламували її вірші про чарівний світ природи. Директор СБК Левицька Н.М.  провела вікторину про життя і  творчість поетеси.

     Поезія Лесі Українки свідчить про велику любов до рідної землі, вболівання за долю свого народу. Тож вивчаймо про неї, гордімось про нею, берімо все найкраще від неї!

 

Л.Мартинюк

Бібліотекар с.Коричинці

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь