A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Летичівською окружною прокуратурою за результатами вжитих заходів представницького характеру збільшено надходження коштів до місцевого бюджету за використання земельної ділянки сільськогосподарського призначення

Дата: 24.03.2021 21:28
Кількість переглядів: 1150

Летичівською окружною прокуратурою, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, вживаються заходи щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.

Зокрема, окружною прокуратурою встановлено факт суттєвого заниження орендних платежів за використання земельної ділянки сільськогосподарського призначення на території Вовковинецької селищної об’єднаної територіальної громади.

 На підставі договору оренди, укладеного у 2009 році, громадянину надано в оренду 21 га землі, за використання якої орендар сплачував до бюджету 7 тис. грн. щорічно.

Разом з тим, розмір орендної не відповідав вимогам законодавства, а до місцевого бюджету не надходили значні суми кошти.

 З огляду на викладене, окружною прокуратурою ініційовано питання про приведення передбаченої договором орендної плати за землю у відповідність до вимог чинного законодавства.

В ході судового розгляду окружна прокуратура домоглась укладення сторонами додаткової угоди, відповідно до якої розмір орендної плати збільшено до 17 тис. грн. у рік.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь