A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Дорогою життя

Дата: 19.05.2021 11:14
Кількість переглядів: 518

Славний 90-літній ювілей завітав на поріг до нашого односельчанина, жителя села Коричинці, Володимира Пилиповича Човби. Народився він 14 травня 1931 року в мальовничому  подільському селі Коричинцях. Доля не жалувала ювіляра, ще з раннього дитинства важко трудився в колгоспі на рівні  з дорослими. В 14 років був нагороджений медаллю «За добросовісну працю в Великій Вітчизняній війні 1941-1945рр».  Під час проходження військової служби в   Красноярському краї знайомиться з синьоокою красунею Тетяною, з якою там одружується в 1956 році, а після служби повертається разом з нею до свого рідного села. Володимир Пилипович все життя добросовісно трудився в колгоспі від зорі до зорі: їздовим, завфермою, бригадиром рільничої бригади завжди користувався авторитетом, нагороджений багатьма почесними відзнаками, адже за його плечима 57 років трудового стажу.

   Разом з дружиною виростили і виховали двох доньок – Наталію і Ніну, дочекались онуків і правнуків. На жаль важке непоправне горе увірвалось у їхню сімю – невблаганна смерть забрала життя дорогої їх дочки Ніни. Але зараз єдиною розрадою є внуки, які провідують дідуся і бабусю, дослухаються до їхнього доброго слова, мудрої поради. Донька Наташа зі своєю сім’єю проживає в Києві, але часто приїжджає до своїх батьків, яких дуже любить і поважає. Долати всі труднощі допомагає зять Коля, який проживає разом з ними, він має добру і веселу вдачу, тож завжди їх  підбадьорює, допомагає по господарству.

На славний ювілей мудрості та гордості до ветерана праці завітали староста села Тетяна Чорна та Ліля  Ходаніцька фахівець з написання проєктів Вовковинецької селищної ради, які висловили щиру повагу та шану, дякуючи за сумлінну працю. Низькій уклін Вам Володимире Пилиповичу

за ту складну життєву дорогу, по якій гідно пройшли, працюючи на благо майбутнього покоління. Бажаємо, щоб було  міцне здоров я,щира радість і міцна любов дорогих і близьких людей, щоб ваші мудрі поради допомагали всім, миру над головою.

                                                                                                   

 Любов Мартинюк

                                                  бібліотекар Коричинецької сільської бібліотеки

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь