A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Платники єдиного податку І групи з червня 2021 року знову повинні сплачувати єдиний податок та єдиний соціальний внесок.

Дата: 15.06.2021 23:02
Кількість переглядів: 322

Для підприємців, які перебувають на І групі спрощеної системи оподаткування, з 1 червня цього року відновлюється обов’язок сплати єдиного податку та єдиного соціального внеску Раніше Законом України від 04 грудня 2021 №1072 “Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних проти епідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” підприємці спрощенці І групи звільнялися на період з грудня 2020 року до травня 2021 року від сплати ЄП та ЄСВ. Даний період зараховується підприємцям до страхового стажу та вважається, що страхові суми були сплачені у розмірі мінімального страхового внеску. 

Відповідно до норм ЗУ №1072, з 1 червня 2021 року платники єдиного податку І групи знову повинні сплачувати єдиний податок та єдиний соціальний внесок в порядку, передбаченим податковим законодавством. 

Таким чином, сплатити єдиний податок за червень 2021 року необхідно до 20 червня поточного року, а єдиний соціальний внесок за червень поточного року  - до 20 липня 2021 року. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь