A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбувся схід селища по питанню будівництва водогону в смт. Вовковинці

Дата: 20.07.2021 16:39
Кількість переглядів: 1265

16 липня в приміщенні Вовковинецького Будинку культури відбувся схід селища по питанню будівництва водогону в смт. Вовковинці.

На схід селища були запрошені: голова правління будівельно-монтажного управління Янечко Леонід Володимирович, виконавець робіт БМУ Король Сергій Григорович, представник технічного нагляду Каштан Володимир Степанович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Веселовський Олег Ігорович.

Відкрив схід голова Вовковинецької громади Волковинський Сергій Володимирович, який доповів про вартість кошторисної документації по водогону, що складає 24 млн 500 тис.грн. Також надав інформацію про виділенні кошти на першу чергу будівництва, а саме: виділені кошти з обласного бюджету в сумі 2 млн.650 тис., з соціально-економічного розвитку 3 млн.грн та  місцевого бюджету 300 тис.грн. Обговорюється перспектива часткового дофінансування, що дасть змогу збільшити виконання робіт на цей рік.

Загальна протяжність водогону становить 32 км, на даний час завезено матеріалів на 11 км. Проект передбачає фінансування бюджетних коштів та коштів громади, але провівши низку переговорів та домовленостей дійшли згоди на безкоштовний підвід до домогосподарств. Буде також проводитися реконструкція усіх передбачених проектом свердловин та переключення населення на нову мережу буде проводитися після завершення будівництва  та випробування нової мережі, що мінімізує незручності водопостачання для населення.

Після чого було надано слово голові правління БМУ Леоніду Янечко, який доповів про технологію робіт та давав відповіді на питання, які цікавили населення.

Також було надано слово представнику технічного нагляду Володимиру Каштану, який запевнив, що роботи виконуються відповідно норм та на даному етапі зауважень від технічного нагляду не має.

В загальному учасники сходу залишилися задоволені наданою інформацією.

На завершення голова громади закликав жителів селища при необхідності допомагати у проведені водогону та, по можливості, приймати участь у розчистці вулиць.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь