A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Щодо забезпечення доступу до Інтернету в сільській місцевості

Дата: 11.08.2021 09:55
Кількість переглядів: 959

Відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 453, Вовковинецькою селищною радою було направлене клопотання на отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості, зокрема, для забезпечення населених пунктів, в яких наявні заклади соціальної інфраструктури (школи, ФАПи, сільські будинки культури, бібліотеки) і в яких відсутній доступ до мережі Інтернет через оптичну мережу, а саме: с.Клопотівці, с. Майдан-Чернелівецький, с. Макарове, с. Степівка, с. Чернелівці, с. Вівсяники, с. Городище, с.Гришки, с. Кайтанівка.

    Відповідно до Розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9 червня 2021 року № 622-р, Вовковинецькій селищній раді розподілений обсяг субвенції в розмірі 440200 грн.
   Після надходження субвенції до селищного бюджету буде проведено конкурентну процедуру закупівлі послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету, що розташовані у вищезазначених населених пунктах і в яких відсутнє покриття волоконно-оптичними мережами та засновниками яких є територіальна громада.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь