A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Центром обслуговування платників Деражнянської ДПІ за 9 місяців 2021 року надано 1585 адміністративних послуг

Дата: 07.10.2021 13:08
Кількість переглядів: 271

За 9 місяців 2021 року до Центру обслуговування платників податків Деражнянської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області за наданням адміністративних послуг звернулось 1585 платників. 

Найчастіше громадяни відвідують ЦОП для отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (815) та отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків (206). Також зареєстровано 62 реєстраторів розрахункових операцій, зареєстровано 90 розрахункових книжок,  74 книги обліку розрахункових операцій, надано 121 витяг платника єдиного податку тощо. Центр обслуговування платників працює за принципом оперативного та якісного обслуговування бізнесу та громадян. Тут видаються довідки, приймається звітність від суб’єктів господарювання, забезпечується швидкий доступ до інформації. 
Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються  Центром обслуговування платників податків Деражнянської  ДПІ  розміщено на суб-сайті Головного управління ДПС у Хмельницькій області за посиланням: http//km.tax.gov.ua.
Звертаємо увагу громадян, що отримати якісні адміністративні послуги можливо в онлайн-режимі, використовуючи сервіс «Електронний кабінет». Вхід до  Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https/cabinet. tax.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь