Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулося громадське обговорення кандидатури старости Коричинецького старостинського округу

Дата: 23.11.2021 14:49
Кількість переглядів: 1376

21 листопада 2021 року у с. Коричинці відбулися громадські слухання з обговорення кандидатури старости Коричинецького старостинського округу, на яких були присутні 74 учасники: 66 учасників з правом голосу та 8 – з правом дорадчого голосу.

Попередньо у селі відповідного округу були розміщені оголошення про проведення даного зібрання з датою, часом та місцем проведення. Також оголошення про громадські слухання було оприлюднено на офіційному веб-сайті Вовковинецької селищної ради.

Біля сільського будинку культури зібрались активні місцеві мешканці аби висловити свою думку стосовно кандидатури старости Коричинецького старостинського округу.

Обрали лічильну комісію в складі трьох чоловік, а саме: голова – Мартинюк Л.М., заступник – Ткачук О.В., секретар – Дидова Л.М.

Після чого учасники слухання одноголосно запропонували кандидатуру на посаду старости Коричинецького старостинського округу – Чорну Тетяну Геннадіївну, старосту с.Коричинці.  

Правом на погодження кандидатури старости скористались учасники, які мають право голосу на виборах та зареєстровані в межах Коричинецького старостинського округу.  Відбулося голосування під час якого присутні, у кількості 65 чоловік,  одноголосно підтримали кандидатуру Чорної Тетяни Геннадіївни на посаду старости Коричинецького старостинського округу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь