A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Закон України №1525 - встановлено єдиний підхід до оподаткування послуг, які надаються як резидентами, так і особами - нерезидентами на митній території України

Дата: 30.12.2021 23:43
Кількість переглядів: 187

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області  повідомляє про набрання чинності Законом України від 03.06.2021 №1525-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам» (далі - Закон № 1525).

Закон №1525 запроваджено  для забезпечення справедливих умов оподаткування для національних та міжнародних компаній нерезидентів, які на території України надають електронні послуги, та створення сприятливих умов ефективного й необтяжливого адміністрування для бізнесу й держави процедур, пов’язаних зі сплатою податку.

Запровадження Закону №1525 забезпечить єдиний підхід до оподаткування послуг, які надаються як резидентами, так і особами - нерезидентами на митній території України. Введення новацій сприятиме додатковим надходженням до бюджету. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь