A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання голови Вовковинецької ТГ з Новим роком та Різдвом Христовим

Дата: 31.12.2021 13:20
Кількість переглядів: 2205

Шановні жителі Вовковинецької селищної територіальної громади!             

Дорогі земляки!

       Від усієї душі сердечно вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!
Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе  позитивні зміни в усі сфери людського життя, що зимові свята подарують нам те, чого найбільше бракує в повсякденному бутті. Всі ми сподіваємося на краще життя, на певні власні здобутки та перемоги, на мир і злагоду в нашій державі. 
        Добігає до завершення 2021 рік, який не був простим і легким,  проте збагатив нас новим досвідом, дав можливість підготувати підгрунтя для подальшого розвитку нашої громади. Озираючись назад, сміливо можна сказати, що 2021 рік був прожитий недарма. Висловлюю вдячність усім жителям громади за розуміння і підтримку. Однак, яким буде рік прийдешній, багато в чому залежить від нас, від нашої відповідальності, людяності, розуму, працелюбності. Щиро вірю, що любов до рідного краю, своєї громади, прагнення зробити її багатою, людей щасливими – стане стержнем нашої спільної праці у 2022 році. Тож нехай об'єднаються в новому році всі добрі починання і звершення заради майбуття!
   Коли сріблястим  снігом укуталась земля, а передноворічний настрій наповнює душі незримим очікуванням казкових чудес, хочу привітати вас із прийдешніми святами. Нехай серця наповнюються щастям, в душі завжди горить вогонь любові, а в хаті панують затишок, мир, спокій та достаток. Здоров`я усім, миру, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях, Божої благодаті у кожен дім, а чарівність новорічної ночі й різдвяної коляди, нехай дарують  життєву силу  й натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань,  досягнень і  здобутків.
   Веселих Різдвяних свят, смачної куті, щедрої коляди та щасливого Нового року!

  З повагою,
селищний голова Сергій ВОЛКОВИНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь