A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання голови Вовковинецької ТГ з Великоднем

Дата: 23.04.2022 10:19
Кількість переглядів: 1309

Дорогі мешканці Вовковинецької територіальної громади, шановні земляки та приїжджі!

Досвітній туман  білими крилами ангела огорнув землю. Легкий подих вітерцю сколихнув цю тишу очікування чогось      величного:    «Христос Воскрес!» І відразу стоголосою луною зазвучало, задзвеніло, полинуло: «Воістину    Воскрес!»    Заграли дзвони: «Великдень! Великдень!» Це торжество віри, надії, любові, це – істина слова Божого:  «Христос  Воскрес  із    мертвих, смертю смерть подолав  і тим, що в гробах, життя дарував!».

У цей  весняний день  премудрості та ласки Господньої,  ми   відчуваємо   свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми - не самотні на цьому світі, бо з нами - Господь. Нехай же благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та оселю, і не тільки словами, але справами любові та милосердя.

Прийміть мої сердечні вітання і побажання Божого благословення, здоров’я і миру!

Бажаю, щоб печаль і всі образи пішли в небуття, а залишилися тільки світла радість, любов і щастя. Нехай на кожну родину зійде благодать, мир і спокій, у кожній домівці панують доброта, міцність духу, увага й турбота один про одного.
У важкий час зустрічаємо ми  цьогоріч Великдень, який вимагає розуміння, терпимості та виваженості вчинків і дій кожного з нас. Тож нехай віра і милість Божа допомагають нам достойно долати всі труднощі і виклики сьогодення, йти по життю з доброю мрією, високими прагненнями, щирою надією і всеперемагаючою любов’ю!
Зодягнімося в ризи Господньої Любові, впустімо  її у глибини своїх душ і думок. 
Зрозуміймо, що любов ніколи не вбиває, не    обмовляє: вона чиста і свята, як її втілення та  сутність – Христос! Коли хтось володіє цією любов'ю , він  сильніший  від усіх    армій,  бо з ним – Бог. А де Бог, там перемога! 
У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска,   яскравим, як колоритна українська писанка.

 Христос Воскрес!    Воістину Воскрес!

 З великою повагою – 
голова Вовковинецької селищної ради Сергій ВОЛКОВИНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь