A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання голови Вовковинецької ТГ з Днем матері!

Дата: 08.05.2022 11:38
Кількість переглядів: 920

Дорогі наші матері!

         У другу неділю травня в українських родинах відзначають найбільш зворушливе для кожного серця свято – День Матері. Це свято особливе, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до жінки-матері. Немає любові вищої і жертовнішої за материнську, і немає нічого сильнішого за мамину молитву.

      Дорогі й улюблені наші мами! Вітаю вас з Днем матері! Ви завжди були і залишаєтеся самовідданими, люблячими і готовими на все заради своїх дітей! Ви ніколи не скупитесь на ласку, доброту і ніжність!
   Перший зубок, перші кроки, вперше вимовлене слово, перший раз в перший клас, перша нещасна любов - все це свіжо у вашій пам'яті, тому що в ці важливі моменти ви завжди були поруч зі своїми дітьми!

          Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним навіть сильним воїном, стояла жінка - його мати.  І сьогодні, у цей складний для України час, материнські щирі щоденні молитви допомагають вистояти нашим солдатам-захисникам та зберігати віру у кращий завтрашній день. Нехай Ваші мудрі уроки та настанови залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повертаєься сторицею. Хай кожній родині це свято принесе тепло, затишок і любов, де будуть виховуватися наші діти – цвіт української нації, які в майбутньому примножуватимуть славу рідного селища та творитимуть нову величну історію української держави! Дякуємо за вашу материнську любов!

Будьте здорові, рідні мами! Живіть щасливо і довго! Зі святом!

         

З повагою

голова ТГ                                                           Сергій ВОЛКОВИНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь