A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Як подати таблицю даних платника податку на додану вартість та пояснення про діяльність платника

Дата: 21.07.2022 14:51
Кількість переглядів: 118

Деражнянська  ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області  інформує, що платник податку має  право подати до ДПС Таблицю даних платника податку на додану вартість встановленої  форми -  п. 12 Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 №1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних».

Одночасно з Таблицею подається  пояснення, в якому  вказується вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку – п. 14 Порядку зупинення.
Таблиця подається платником у електронній формі, засобами електронного зв’язку.
На вебсайті  ДПС постійно розміщуються відомості щодо засобів електронного зв’язку, якими може подаватися Таблиця - п. 24 Порядку зупинення.
Ідентифікатори форм Таблиці та пояснення розміщено на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна>Електронна звітність>Платникам податків про електронну звітність>Інформаційно-аналітичне забезпечення>Реєстр форм електронних документів.
Пояснення з інформацією про діяльність платника (з можливим зазначенням відомостей про наявні орендовані або власні приміщення, виробничі потужності, земельні ділянки, найманого персоналу, залишків готової продукції, сировини) подається у вигляді прикріпленого до Таблиці додатка, код форми якого J/F13601.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь