A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Функціонування системи управління охороною праці на підприємстві попереджує виробничий травматизм.

Дата: 30.08.2022 23:49
Кількість переглядів: 204

На кожному підприємстві  чи в установі має бути впроваджена система управління охороною праці (СУОП). Система управління охороною праці – це сукупність органів управління  підприємством, які  на підставі комплексу нормативної документації проводять цілеспрямовану , планомірну діяльність щодо здійснення завдань і функцій управління з метою забезпечення здорових, безпечних і високопродуктивних умов праці, запобігання травматизму та профзахворюванням , а також дотримання прав працівників, гарантованих законодавством  з питань охорони праці. Поодинокі заходи не дають необхідного ефекту, а тому необхідний в даному питанні системний підхід.

В.о. начальника Деражнянського відділення управління ВД ФСС України в Хмельницькій області юдмила Івасишена постійно приймає участь в опрацюванні окремих наказів  та інструкцій з питань охорони праці для їх використання в повсякденній роботі підприємств, установ та оргіназцій громади. Окремі керівники підприємств відносяться відповідально,до питань охорони праці так як вважають, що життя і здоров’я під час виконання трудових обов’язків є найважливішим.
Існують хибні уявлення, що охорона праці потрібна тільки на підприємствах підвищеної небезпеки, а такі установи, як дошкільні навчальні заклади, школи, аптеки, заклади культури не стільки важливі в цьому напрямку . Але це помилкове розуміння. Тому, що в тій же аптеці працюють з реактивами, електроустаткуванням, при потребі виконуються роботи на висоті прибиральниками(1,3м вище підлоги), є паливна тощо. При трудовій діяльності працівників є фактори небезпеки. Аналогічно це стосується і інших установ. Бережімо себе і оточуючих.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь