A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Наслідки аварійного відключення усунуто, але запроваджено графік відключень

Дата: 25.10.2022 18:40
Кількість переглядів: 143

За повідомлення АТ "Хмельницькобленерго"  енергетикам вдалося усунути наслідки сьогоднішнього аварійного відключення високовольтної електромережі. 

Але до частини споживачів було ще й запроваджено обмеження споживання електричної енергії, обмеження споживання потужності та графік аварійних відключень, згідно з вказівкою НЕК «Укренерго». Це вимушений, але вкрай потрібний процес. Наслідки рашиських атак не просто подолати, енергосистема потребує стабілізації та зменшення дефіциту електричної енергії.

У випадку суттєвого зростання споживання електричної енергії у години вечірнього піку цілком ймовірне додаткове введення черг графіка аварійних відключень.

Будь ласка, зберігайте спокій. Використовуйте електричну енергію раціонально та свідомо! Не користуйтесь енергоємним обладнанням, вмикайте техніку почергово. Разом ми подолаємо ці труднощі.

До речі, для отримання сповіщення про відключення та очікуваний час відновлення розподілу електроенергії – зафіксуйте обраний канал комунікації (номер телефону, електронну поштову скриньку) в розділі «Комунікації» Особистого кабінету споживача енергоресурсів. Функція доступна для побутових та непобутових споживачів.

Все буде Україна! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь