A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

УВАГА!

Дата: 08.12.2022 12:33
Кількість переглядів: 125

Для надання якісних послуг з призначення та виплати житлових субсидій та пільг мешканцям Хмельницької області, усім постачальникам (надавачам) комунальних послуг, а саме: виконавцям комунальних послуг, управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків необхідно до 01.01.2023 зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), (п.6. постанова Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 №1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

Для реєстрації на вебпорталі, як надавач житлово-комунальних послуг, необхідно надати кваліфіковані сертифікати відкритих ключів відповідальних  осіб, які будуть здійснювати опрацювання інформації необхідної для призначення та розрахунку житлових субсидій та пільг.
Сертифікати можна надіслати на електронну адресу головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області: post@km.pfu.gov.ua 
Після реєстрації сертифікату в програмних комплексах Пенсійного фонду України, посадовій особі буде наданий доступ до особистого кабінету надавача послуг на вебпорталі Пенсійного фонду України.
Інформаційні матеріали щодо роботи в кабінеті надавача послуг на вебпорталі розміщено за посиланням http://surl.li/dxzjt 
Телефон для довідок: +380 (382) 75-27-40.

ГУ ПФУ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь