A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Які переваги подання звітності в електронному вигляді?

Дата: 06.02.2023 22:57
Кількість переглядів: 73

Електронне звітування – це  зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами.

якщо раніше доводилось стояти в чергах, щоб подати звітність, то сьогодні, це робить програмне забезпечення всього за п’ять хвилин. У платника податків є вибір – подавати звітність в електронному вигляді в режимі он-лайн, або віднести її самостійно до територіального органу державної податкової служби
До переваг подачі електронної звітності відноситься: економія часу, вибір часу здачі звітності, зручного для вас, постійне оновлення програмного забезпечення відповідно до останніх норм законодавства, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та інших документів.
Для подання звітності в електронному вигляді платник може використовувати модернізований електронний сервіс «Електронний кабінет платника».
Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС з використання електронного цифрового підпису  (ЕЦП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.
У центрі обслуговування платників податків Деражнянської  ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області організовано робоче місце, де платник самостійно, або за допомогою фахівця ЦОП  може подати  звітність в електронній формі через «Електронний кабінет». Платнику  на прикладі показують всі етапи роботи в  «Електронному кабінеті» - від отримання КЕП до надсилання звітності.
У ході спілкування платники отримують вичерпні відповіді на питання, які виникають при роботі в «Електронному кабінеті».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь