A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання голови Вовковинецької ТГ з Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2023 09:19
Кількість переглядів: 332

Шановні ветерани Другої світової війни!Шановні жителі  Вовковинецької територіальної  громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Сьогодні ми віддаємо данину пам’яті жертв нацизму та вшановуємо звитягу всіх тих, хто чинив опір страшному злу минулого століття – фашизму. В доземному поклоні низько схиляємо голови в пам’ять про фронтовиків, хто на своїх плечах, ціною власного здоров’я і життя достойно ніс тягар воєнного лихоліття, виборюючи у ворога кожен клаптик рідної землі. В пам’ять про тих, хто самовідданою працею в тилу героїчно наближав світлий і радісний День Перемоги.

Минають роки, у вічність відходять очевидці тих подій, але не маємо права їх забувати. Про це нагадуватимуть пам’ятники та обеліски, меморіальні дошки та музеї. А для всіх нас і прийдешніх поколінь найголовніший меморіал на віки – це збережена пам’ять у наших серцях та віра у незламність і всеперемагаючу силу українського народу.

На превеликий жаль, сьогодні наша країна також відстоює свою незалежність та територіальну цілісність в умовах повномасштабної війни, розв’язаної проти України путінською росією. Ми знову змушені виборювати власну свободу зі зброєю в руках, виносити поранених з поля бою, матері знову тривожно чекають повернення своїх синів, діти зі слізьми на очах своїх батьків, все мирне населення потерпає від постійних обстрілів.

Війна це не лише танки, гармати і бої – війна це мільйони маленьких і великих людських бід, які вимушено переживати кожне покоління нашої країни.

Земний уклін всім, хто подарував нам мирний сонячний день тоді, всім - хто захищає Україну сьогодні.

Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя і добробуту в родинах, взаємоповаги і примирення в нашому суспільстві. Нехай на українській благословенній землі запанує мир, спокій, радість і добро!

З повагою

голова ТГ          Сергій ВОЛКОВИНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь