Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Живі поки пам'ятаємо…

Дата: 09.06.2023 14:25
Кількість переглядів: 187

07 червня минув  рік, як на війні з російськими окупантами загинув наш земляк, уродженець села Городище старший солдат КОРЧИНСЬКИЙ Олександр Анатолійович, 28.11.1980 року народження. 07.06.2022 року біля населеного пункту Івано-Дар’ївка Донецької області, під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу отримав осколкове поранення несумісне з життям Воїн віддав своє життя, щоб Україна жила у спокої та мирі.

Пам’ятаймо про це сьогодні, завтра, завжди…

В цей день, жителі Вовковинецької ТГ зібралися на сільському цвинтарі, щоб вшанувати пам'ять про загиблого Воїна, виразити слова співчуття матері та рідним загиблого. Настоятель храму УГКЦ отець Павло відслужив панахиду за загиблими воїнами у боротьбі за незалежність, суверенітет та цілісність України. Присутні поклали квіти на могилу Олександра КОРЧИНСЬКОГО. 

Схиляємо голови, віддаючи шану тим, хто віддав життя за нас… Не зможемо повернути до життя полеглих Героїв, але можемо зберегти вічну памʼять про них!

Вічна пам’ять Герою!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь