A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення для непобутових (юридичних) споживачів Деражнянського РЕМ

Дата: 20.09.2023 12:56
Кількість переглядів: 44

1. Для виконання вимог Правил роздрібного ринку електричної енергії щодо оформлення відомостей про обсяги очікуваного споживання електричної енергії в наступному календарному році Непобутовим споживачам необхідно отримати в РЕМ Додаток № 11 “Відомості про обсяги очікуваного споживання електричної енергіїї” для заповнення та підписання.

2. При виконанні умов Договору про надання послуг з розподілу електричної енергії Непобутовим споживачам необхідно використовувати новітні інформаційні технології у системі електронного документообігу та інтернет-технології. Для цього Оператор системи розподілу надає Споживачу доступ для використання Особистого кабінету юридичного споживача на web-сайті ОСР: https://www.ienergo.com.ua.

Для використання Особистого кабінету Сторони надають наступні дані:

Споживач:
- актуальний номер мобільного телефону для sms-повідомлень.

Оператор системи розподілу :
- таємний код активації .

Через Особистий кабінет Сторони можуть надавати та отримувати інформацію та документи, передбачені технологічними можливостями Особистого кабінету і умовами Договору із використанням sms підтвердження для завіряння поданих показів приладів обліку та заявок на коригування договірних величин. 

3. Непобутові споживачі електричної енергії зобов'язані письмово повідомляти про зміну реквізитів (місцезнаходження, найменування, організаційно-правової форми, банківських реквізитів тощо) не пізніше ніж через 10 днів після настання таких змін та невідкладно вносити зміни в Договір про надання послуг з розподілу електричної енергії .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь