Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Летичівською окружною прокуратурою (м. Деражня) в судовому порядку повернуто у власність Вовковинецької територіальної громади земельну ділянку, неправомірно передано у власність громадянину

Дата: 13.11.2023 21:27
Кількість переглядів: 22

Летичівською окружною прокуратурою (м. Деражня), реалізуючи конституційну функцію представництва, приділяється особлива увага захисту інтересів держави у сфері земельних відносин з метою запобігання незаконному відчуженню земель державної та комунальної форм власності.

Так, рішенням Деражнянського районного суду в комунальну власність Вовковинецької територіальної громади повернуто земельну ділянку площею 2 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту с. Клопотівці на території Вовковинецької селищної ради.
Судом встановлено факт безпідставної передачі земельної ділянки площею 2 га розташованої на території Вовковинецької територіальної громади, громадянину, який вже використав своє право на безоплатне отримання у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, що завдало істотної шкоди державним інтересам та позбавило інших громадян можливості отримання у власність цієї земельної ділянки.
Таким чином, за результатами вжитих прокуратурою заходів представницького характеру в комунальну власність повернуто земельну ділянку площею 2 га вартістю понад 40 тис. грн.

Заступник керівника
окружної прокуратури
Віталій Гриньків

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь