Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У власність держави повернуто земельні ділянки сільськогосподарського призначення, що незаконно перебували у власності громадян рф

Дата: 13.11.2023 21:29
Кількість переглядів: 43

Упродовж 2023 року Деражнянським районним судом задоволено 13 позовних заяв Летичівської окружної прокуратури (м.Деражня), поданих в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про конфіскацію 18 земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 24,7372 га вартістю 874 тис. грн., що розташовані на території Деражнянської міської та Вовковинецької селищної територіальних громадах, які незаконно перебували у власності громадян російської федерації та республіки білорусь.

З метою виконання вказаних рішень суду Летичівською окружною прокуратурою на адресу ГУ Держгеокадастру в Хмельницькій області направлено рішення суду для забезпечення їх виконання.
На виконання рішень суду ГУ Держгеокадастру у Хмельницькій області зареєстровано право власності держави на 18 земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 24,7372 га вартістю 874 тис. грн., а право власності громадян рф  та рб на земельні ділянки припинено.


Заступник керівника
окружної прокуратури
Віталій Гриньків

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь