A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ВШАНУВАННЯ ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

Дата: 24.11.2023 23:03
Кількість переглядів: 106

24 листопада у смт. Вовковинці біля пам'ятного хреста «Жертвам голодомору» відбувся меморіальний захід на знак вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів, який цього року припадає на 25 листопада.

Щорічно в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років – геноциду Українського народу, та масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років.

Цьогоріч Україна вдруге вшановуватиме жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, що супроводжується геноцидними діями росії проти українців. Трагічні події та злочини росіян демонструють, що жива пам’ять надзвичайно важлива.

25 листопада о 16.00 год. оголошується загальнонаціональна хвилина мовчання, після чого по всій Україні відбувається акція «Запали свічку», в рамках якої всі охочі несуть свічки до пам’ятників жертвам. В акції також можна взяти участь, запаливши свічку в своєму вікні.

Закликаємо долучитися до акції «Запали свічку» та запалити вогник у кожній домівці на знак виявлення скорботи за загиблими та вшанування їхньої пам’яті.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь