A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

СТВОРИТИ Е-ТРУДОВІ КНИЖКИ СТАЛО ЩЕ ПРОСТІШЕ

Дата: 03.12.2023 17:22
Кількість переглядів: 44

В еру цифровізації одним із важливих процесів, які наразі відбуваються в Україні, є 5-річний перехідний період до ведення трудових книжок працівників в електронній формі відповідно до Закону України від 05 лютого 2021 року 1217-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”.

З часу впровадження сервісу «Електронна трудова книжка» (з грудня 2019 року) до головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області страхуваль никами та застрахованими особами надіслано засобами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України понад 169 тисяч сканованих копій трудових книжок.

При цьому обов’язковою умовою подання сканованих копій документів для осіб була наявність кваліфікованого електронного підпису (далі  КЕП), що в деякій мірі ускладнювало процес подання документів для оцифрування.

З метою удосконалення та прискорення процесу оцифрування трудових книжок, а також інших документів, що підтверджують страховий стаж та використовуються для призначення пенсій та соціальних виплат, на сьогоднішній день Пенсійним фондом України реалізовано можливість подання всіх необхідних документів застрахованими особами без обов’язкової наявності КЕПу  шляхом звернення до будь-якого найближчого сервісного центру Пенсійного фонду України.

Тож, Пенсійний фонд України запрошує усіх зацікавлених осіб скористатися новим сервісом та подати документи для їх оцифрування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь