A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулося перше пленарне засідання тридцять другої сесії Вовковинецької селищної ради восьмого скликання

Дата: 10.12.2023 15:38
Кількість переглядів: 88

08 листопада, в залі засідань селищної ради, відбулося перше пленарне засідання тридцять другої сесії Вовковинецької селищної ради восьмого скликання.

Засідання вів селищний голова Сергій ВОЛКОВИНСЬКИЙ. У роботі засідання взяли участь депутати селищної ради, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретар селищної ради, начальник фінансового відділу, старости, жителі громади та інші.

На розгляд депутатів було винесено 39 питань. На засіданні прийняли 12 питань порядку денного та 3 питання додатково внесених до порядку денного (встановлено плату за харчування учнів 1-4 кл., вихованців ЗДО та пільгове забезпечення раціональним харчуванням  дітей у закладах загальної середньої освіти громади та дітей у ЗДО, надано допомогу пораненим військовим, внесено зміни до діючих програм та прийнятті нові програми, внесено зміни до селищного бюджету на 2023 рік тощо), решта питань буде розглянуто на другому пленарному засіданні тридцять другої сесії Вовковинецької селищної ради восьмого скликання.

Прийняті рішення та результати поіменного голосування першого пленарного засідання 32 сесії селищної ради VIII скликання, будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації». 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь