A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

РОЗПОЧАЛА СВОЮ ТРУДОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ У 1994 РОЦІ, АЛЕ ТІЛЬКИ ЗАРАЗ ПОМІТИЛА, ЩО В ТРУДОВІЙ КНИЖЦІ І ДОСІ ЗАЗНАЧЕНЕ МОЄ ДІВОЧЕ ПРІЗВИЩЕ. ХТО І ЯК МОЖЕ ЗМІНИТИ ЗАПИС?

Дата: 05.01.2024 16:54
Кількість переглядів: 26

Якщо у трудовій книжці виявлено неправильне написання прізвища, виправити ці дані може роботодавець, у якого ви працюєте зараз.

Колишнє прізвище має бути закреслено однією рискою і поряд записане нове. При цьому на внутрішньому боці обкладинки обов'язково вказати інформацію про документ, на підставі якого виправлено запис (паспорт, свідоцтво про шлюб тощо), його реквізити: номер та дата видачі. Ця інформація має бути завірена підписом відповідальної особи та печаткою (за наявності).

Якщо ви наразі не працюєте, для виправлення запису можна звернутися на підприємство, де такий запис було зроблено.

Якщо підприємство, яке внесло до трудової неправильний або неточний запис, ліквідоване, відповідний запис робить його правонаступник.

Довідково

Трудова книжка є основним документом, що підтверджує стаж роботи за період до впровадження персоніфікованого обліку у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. З 1 січня 2004 року інформація про страховий стаж зараховується лише за даними реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь