A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ШАНОВНІ СУБ’ЄКТИ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

Дата: 12.02.2024 11:44
Кількість переглядів: 35

Хмельницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області доводить до Вашого відома, що, відповідно до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів», в Державному реєстрі операторів ринку, Ви зобов’язані провести реєстрацію потужності, яка Вами використовується

Процедура державної реєстрації операторів ринку здійснюється згідно наказу №39 від 10.02.2016 Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей та операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам», яка є безкоштовною. 

Для проведення державної реєстрації потужності необхідно подати лише заяву встановленого зразка, згідно наказу №39, до Хмельницького районного управління ГУ  Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Симона Петлюри (бувша Купріна), 48 або на електронну адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області info@consumerhm.gov.ua .

Згідно ст.65 п.2 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти…» від 18.05.2017 р. №2042 – VIII за використання незареєстрованої потужності, тягне за собою накладання штрафу: на фізичних осіб – підприємців – у розмірі одинадцять мінімальних заробітніх плат (78100 грн.), на юридичних осіб – у розмірі двадцяти мінімальних заробітних плат (142000 грн.)

 

З повагою,

Хмельницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області

 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь