A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Маєте нерухомість але не отримали податкове повідомлення-рішення- зверніться до податкової для звірки нарахування податку

Дата: 20.03.2024 19:07
Кількість переглядів: 21

Податкове повідомлення–рішення надсилається платнику за його податковою адресою. Інформація щодо податкової адреси – це інформація внесена до інформаційних баз податкової служби на підставі даних представлених платником особисто. В більшості випадків дані місця реєстрації подані громадянами до податкової служби в період, коли вони звертались з метою отримання ідентифікаційних кодів. 

З цього часу багато хто змінив місце реєстрації, а податкову не повідомив. Податкове повідомлення-рішення надсилається на адресу, інформація про яку міститься в контролюючому органі, тобто стару адресу. Таким чином платник не ознайомлений із сумою проведених нарахувань податку. Внаслідок чого виникає податковий борг, штрафні санкції, арешт майна.
Тому, власникам майна, які мають нерухомість, але не отримали податкових повідомлень–рішень, рекомендуємо звернутись до податкової служби з метою звірки нарахування податку, а також своєї податкової адреси. При собі необхідно мати документи, що посвідчують право власності на майно та паспорт чи ID-картку з місцем реєстрації. 

Фото без опису

 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь