Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

До уваги власників, орендарів водних об’єктів Вовковинецької територіальної громади

Дата: 23.05.2024 13:13
Кількість переглядів: 60

Хмельницьке районне управління Головного управління Дежпродспоживслужби в Хмельницькій області доводить до Вашого відома, що згідно наказу Мінагрополітики від 10 лютого 2016 р. № 39 "Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам", зареєстрованого в Мін'юсті 12 березня 2016 року за № 382/28512, проводиться державна реєстрація потужностей.

Згідно вимог Закону під реєстрацію підпадають суб’єкти, які використовують рибогосподарські водні об’єкти. Для державної реєстрації та присвоєння особистого реєстраційного номера потужності, суб’єкт господарювання/ оператор ринку (власник чи орендар водойми) зобов'язаний подати до Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області заяву про державну реєстрацію потужності. Інформуємо, що державній реєстрації підлягає кожна окрема потужність оператора ринку.

Для проведення державної реєстрації суб’єкт господарювання повинен подати заяву до структурного підрозділу Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за адресою м. Деражня, вул. Промислова, 26/1.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь