Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Як може маломобільний пенсіонер-ВПО пройти ідентифікацію?

Дата: 05.06.2024 15:06
Кількість переглядів: 43

Щоб ідентифікацію могли пройти пенсіонери з різними можливостями доступності до послуг, передбачено кілька способів ідентифікації, зокрема дистанційних.
 Якщо маломобільний пенсіонер не має можливості пройти ідентифікацію в сервісному центрі Пенсійного фонду України або у відділенні АТ “Ощадбанк“, він може скористатись послугою онлайн:

  • через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою віддаленого кваліфікованого електронного підпису “Дія.Підпис” (“Дія ID”), створеного за допомогою мобільного додатка Єдиного державного вебпорталу електронних послуг;

  • за допомогою відеоконференцзв’язку в територіальному органі Пенсійного фонду України.

Крім того, якщо маломобільні громадяни за станом здоров’я не мають можливості самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки, у заяві / зверненні на проходження ідентифікації шляхом відеоконференцзв’язку вони можуть зазначити про необхідність присутності під час проведення відеоідентифікації персонального асистента або помічника.

Довідково
 Особа з порушеннями слуху та мовлення в заяві / зверненні може зазначити інформацію про потребу залучити до сеансу відеоідентифікації перекладача жестової мови.
 За недієздатних осіб та осіб, дієздатність яких обмежено, заяви подаються опікунами, піклувальниками, представниками закладів (органів опіки і піклування), які виконують функції опікунів чи піклувальників.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь